Over mij

Ik was vroeger, als klein meisje, maar ook als puber, zelfs in de eerste jaren dat ik werkte erg verlegen. Durfde me niet te laten zien. Bleef in de schaduw van anderen staan, altijd in de veronderstelling dat anderen het beter wisten. Ik ben lang op zoek geweest naar mezelf, en leer nog steeds met stapjes meer bij over mezelf. Inmiddels heb ik wel zo’n enorme persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt, dat ik niet meer kan zeggen nog dat ontzettend verlegen meisje te zijn van vroeger. Ik sta nu ergens voor en wil ook gezien worden!

Hoe ik hier ben gekomen?

Ik ben de juiste personen tegen gekomen, die me dat duwtje gegeven hebben dat ik nodig had om te groeien. Op welke manier dan ook. Maar speciaal ben ik heel dankbaar voor de reflexintegratie behandelingen die ik heb mogen ontvangen. Dit heeft me echt veel gebracht. Ben zoveel steviger komen staan, weet beter wat ik wil, durf beter voor mezelf te kiezen en kan meer genieten.

Dit voor mij toen nog onbekende terrein van reflexintegratie, wilde ik na deze ervaring graag beter leren kennen. Ik vond een geweldige opleiding waar ik ingedoken ben, en waarbij ik zoveel waardevolle kennis en kunde heb meegekregen, dat ik nu zelf kinderen kan helpen wanneer reflexen nog niet voldoende geïntegreerd zijn. Daarnaast heb ik nog zoveel meer nieuwe inzichten gekregen, dat ik deze graag met anderen wil delen en deze ook graag in wil zetten om kinderen te begeleiden om gemakkelijker te kunnen leren of lekkerder in hun vel te zitten. Ik geniet ervan kinderen een stapje verder te brengen. Ze te helpen groeien.